• پنیر یکی از گونه‌های لبنیات است که بطور گستره‌ای در اکثر نقاط جهان مصرف می‌شود. پنیر از دلمه شدن شیر تهیه می‌شود. برای ساختن پنیر، شیر از طریق کشت باکتری‌ها ترش (اسیدی) می‌شود، سپس با اضافه شدن آنزیم (مایه پنیر) یا جایگزینی مانند اسید استیک یا سرکه، شیری اسیدی دلمه می‌شود. اما انسان‌ در تاریخ خود از چه زمانی با پنیر آشنا شد؟ 


  • دانشمندان بر این باورند که انسان‌های اولیه احتمالا بعد از شکار نوزاد حیوانات علف‌خوار با شیر دلمه شده در معده آن‌ها برخورد و آن را مصرف کرده‌اند. با اهلی شدن حیواناتی چون بز، گوسفند و گاو در فاصله زمانی ۱۰ تا ۸ هزار سال قبل از میلاد مقدار شیر بیشتر از نیاز در اختیار انسان‌ها قرار گرفت که آن‌ها تلاش کردند این شیر را در معده حیوانات و یا ظروف مختلفی نگهداری کنند که ترش و دلمه شده است. 

    • باستان‌شناسان چینی جسد مومیایی شده این زن را کشف کردند که در کنار گردن او قطعه‌ای پنیر دیده می‌شد. تحقیقات آزمایشگاهی در آلمان نشان داد که از عمر این مومیایی و پنیر همراهش ۴ هزار سال می‌گذرد. 

      •  

        از بزرگترین صادرکنندگان پنیر در دنیا فرانسه و آلمان، هلند، ایتالیا و دانمارک هستند. آلمان در سال ۲۰۱۴ بار دیگر با افزایش صادرات خود موفق شد یک میلیون و ۱۸۷ هزار تن پنیر به دنیا صادر کند. )عکس: پنیر فرانسوی در یک سوپرمارکت روسیه) 

      • گران‌ترین پنیر دنیا از شیر خر بالکان که تنها بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ راس باقی مانده از این نژاد در یک منطقه سیبری زندگی می‌کنند، تولید می‌شود. پنیر این خر کیلویی هزار یور قیمت دارد. 

       

      • تاکنون تولید پنج هزار نوع پنیر از شیر حیواناتی چون گاو، بز، گوسفند، گاومیش، شتر، 

      • گوزن شمالی و دیگر حیوانات در جهان شناخته شده است. اما باید دانست که از شیر خوک نمی‌توان پنیر تولید کرد، زیرا میزان کازئین (فسفو پروتئین) موجود در آن بسیار پائین است.

 

برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:53 | نویسنده : saeed |

 

 

 Worldجهان

 USآمریکا

 n زیلیون 

 nth zillion

 n

 106

 106

  میلیون

 Million

 1

 109

 

  میلیارد

 Milliard

 2

 1012

 109

   بیلیون

 Billion

 3

 1018

 1012

 تریلیون

 Trillion

 4

 1024

 1015

  کوادریلیون

 Quadrillion

 5

 1030

 1018

 کوینتیلیون

 Quintillion

 6

 11036

 1021

  سیکستیلون

 Sextillion

 7

 1042

 1024

 سپتیلیون

 Septillion

 8

 1048

 1027

 اکتیلیون

 Octillion

 9

 1054

 1030

  نونیلیون

 Nonillion

 10

 1060

 1033

 دسیلیون  

   Decillion

 11

 1066

 1036

 آندسیلیون

 Undecillion

 12

 1072

 1039

   دودسیلیون

 Dodecillion

 13

 1078

 1042

   تریدسیلیون

 Tredecillion

 14

 1084

 1045

  کواتردسیلیون

 Quattuordecillion

 15

 1090

 1048

 کویندسیلیون

 Quindecillion 

 16

 1096

 1051

 سیکسدسیلیون

 Sexdecillion

 17

 10102

 1054

 سپتندسیلیون

 Septendecillion

 18

 10108

 1057

 اکتودسیلیوم

 Octodecillion

 19

 10114

 1060

 نومدسیلیون

 Novemdecillion

 20

 


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:52 | نویسنده : saeed |

دلیل این پدیده چیست؟ 

 

 

 

 

دلیل این پدیده چیه


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:51 | نویسنده : saeed |

 

هکر

 
 
 
  اوایل برنامه‌های کوچکی توسط برنامه‌نویسان به نام "Hacks” نوشته می‌شد که شوخی‌های بی‌ضرر، دسترسی‌های بی‌اجازه و برگرفته از احساس " جلوی من حصار نکش” بود، اما اکنون تبدیل به زیان‌های جدی شده است که به سیستم ها وارد می‌شود. به هرحال در بعضی اوقات، هکرها برای سازمان‌ها مفید هستند و بعنوان محافظ عمل می‌کنند. بد نیست که با فرهنگ و برنامه‌های این گروه از افراد آشنا شویم. بنابه تعریف، آن ها افراد یا گروه هایی از افراد با انگیزه‌های متفاوت هستند که امنیت یک سازمان یا یک فرد را به مخاطره می‌اندازند. آن ها کاوشگران قلمروهای جدید هستند. بعضی برای منافع شخصی و بعضی برای سودرساندن به دیگران. اطلاع داشتن از تاریخ هک راه و آینده احتمالی آن را مشخص می‌کند. مطالعه در مورد هکرهای برجسته و داخل‌شدنهای بی‌اجازه آن ها به سیستم ها به افزایش آگاهی در این مورد کمک می‌کند.

هکرها کیستند؟

 
اصطلاح "هک ”به میانبر ایجاد شده در یک برنامه برای انجام سریع تر کار، اشاره می‌کند. (این تعریفی است که با پیدایش این کلمه همراه آن بوده است.) طبق یک خرده‌فرهنگ، هکرها سعی در پنهان کردن هویت واقعی خود می‌کنند، هرچند مطالعات نشان داده است که بعضی از آن ها از تحسین‌شدن بدلیل ماجراهایی که بوجود می‌آورند، لذت می‌برند. بیشتر آن ها از اسامی مستعار مانند Hackingwiz یا Hyper Viper استفاده می‌کنند. آن ها خود را افراد ماهر و هنرمندی می‌دانند که گاهی خود را از ویروس‌نویسان جدا می‌کنند. در حقیقت، برای مشخص‌کردن یک هکر، تعریف مشخصی وجود ندارد. آن ها دارای زمینه‌های متفاوتی هستند و دلایلی که پشت هک وجود دارد گستره وسیعی را می‌پوشاند، اما باعث تهدیدهای مشترکی می‌شوند. هکرها افراد باهوشی هستند و از این که کامپیوترها را به انجام کاری که دوست دارند وامی‌دارند، لذت می‌برند.

در طبقه‌بندی هکرها سه گروه وجود دارند

هکرهای مدرسه‌ای قدیمی که به داده‌های فنی مانند کدهای برنامه یا آنالیز سیستم ها علاقه مند هستند. این گروه علاقه مند به درگیرشدن در تحصیلات عالیه مرتبط با علوم کامپیوتر هستند.
 
گروه دوم هکرهایی هستند که به مجرمان شباهت بیشتری دارند. آن ها در فضای وب می‌گردند و برای اثبات خودشان سایت ها را هک می‌کنند و مساله‌ساز می‌شوند. به هرحال اخیرا، تعدادشان اضافه شده است و نوجوانان بیشتری به هک مشغول شده‌اند. این مساله به عبارتی حالت تفریح در فضای سایبر را برای آن ها دارد. آنها ابزار خود را توسط روش ها و هک هایی که از منابع غیرقانونی، مانند وب‌سایت هایی که به هک تخصیص‌یافته، بدست می‌آورند. این افراد برای جامعه امنیتی امروز مساله‌ای جدی محسوب می‌شوند.
 
گروه سوم مجرمان حرفه‌ای هستند. افراد این گروه اغلب اهداف مالی دارند. آن ها مهارت دسترسی به سیستم های مورد هک و یا افراد با این توانایی را دارند.
 
در فرهنگ هکرها، یک "آیین هکری” وجود دارد که در حقیقت مجموعه‌ای از قوانین نانوشته‌ای است که فعالیت های آنها را هدایت می‌کند و خط مشی آنها را تعیین می‌کند. مهم تر این که، این مجموعه به تایید فعالیت های انجام شده توسط هکرها کمک می‌کند. هر گروه برای خود یک آیین هکری دارد که از آن تبعیت می‌کند.

 

مطابق با دیدگاه افراد مختلف، هکرها یا سودمند و به عنوان جزء لازمی برای اینترنت هستند، یا این که تهدید محسوب می‌شوند. بسیاری احساس می‌کنند که آنها وظیفه دارند شکاف های امنیتی را پیدا و از آن ها استفاده کنند تا توجه لازم را به مساله معطوف دارند. به هرحال باید روی دیگر سکه را نیز دید. همان ابزاری که برای اهداف خوب استفاده می‌شود می‌تواند همچنین باعث زیان یا سوءاستفاده‌های شخصی توسط افراد دیگر شود. هم چنین به این طریق هزینه‌های اینترنت با توجه به لزوم افزایش امنیت روی وب، افزایش می‌یابد.
 
گروه‌ها و سایت هایی هستند که ابزار هک را در اختیار افراد قرار می‌دهند. هدف بعضی از آن ها نیز اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی است. گاهی فعالیت های هکی را که در حال انجام است به اطلاع عموم می‌رسانند. به هرحال شایان ذکر است که هم چنان بین متخصصان امنیت اختلاف نظر در مورد سودرسانی یا ضرررسانی هکرها وجود دارد. جالب این جاست که گاهی هکرها اقدام به برگزاری همایش نیز می‌کنند و افراد علاقه مند با حضور در این همایش ها با روشها و ابزار هک آشنا می‌شوند. البته در میان حاضرین باز هم متخصصان امنیت و نیز آژانس‌های قانونگذاری و مجریان قانون حضور دارند. هدف آن ها از این حضور حصول دانش بهتر در مورد این موضوع و کسب مهارت های بیشتر با توجه به گرایش روزافزون به جرایم و تروریسم در فضای سایبر است.

 

تاریخ ورای قضیه

هک احتمالا عمری به اندازه عمر کامپیوتر دارد. روز اول کامپیوتری کار می‌کرد و روز دوم هک می‌شد. MIT اولین گروه از هکرهای کامپیوتری را معرفی کرد. گروهی جوان از تحصیل کردگان علوم کامپیوتر که روی ماشین کارت پانچ Dell کار می‌کردند. به هرحال این هنر! هیچ مرز بین‌المللی نمی‌شناسد. هک در همه جا هست. با ظهور اینترنت مدرن، هک نیز رشد کرد.
 
هک بیشتر به عنوان یک هویت مستقل ظهور کرد. روترها بدرستی تنظیم نمی‌شدند، هم چنان که این مساله امروز نیز وجود دارد. معمولا کاربران از ارتباطات خطوط تلفن برای دست یابی به شرکتهای بزرگ دولتی و ارتشی استفاده می‌کردند. و بقیه نیز پشت ترمینال هایی می‌نشستند که مستقیما به سیستم هایی وصل بودند که آن ها در حال هک کردنشان بودند. این سیستم ها از ماشین های مین‌فریم بزرگ و درایوهای نواری تشکیل می‌شدند. دسترسی به آن ها عموما با هک کردن کم ترین میزان امنیت یعنی شناسه و رمزعبور به دست می‌آمد. البته منظور این نیست که هک در آن زمان آسان تر بود. میانگین سطح دانش هکرها نیز بالاتر رفته است. در ضمن امروزه نرم‌افزارهای آسیب‌رسان نیز به راحتی در دسترس افراد با دانش کم قرار دارد. هدف از بسیاری  نفوذها دست یابی به سیستم هایی بود که به نظر غیرقابل دست یابی یا امن بودند. در حقیقت شکستن امنیت این سیستم ها یک چالش محسوب می‌شد.
 
 
 
 
 
 
 

امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که اینترنت بخش مهمی از آن را تشکیل می‌دهد. بسیاری از خریدها آنلاین انجام می‌گیرد و سیستمهای تجاری زیادی از این طریق به هم مرتبط هستند. ظهور کامپیوترهای رومیزی و افزایش آن ها در خانه‌ها، کامپیوتر را در دسترس گروه‌های زیادی از مردم قرار داده است. این امر زمینه را برای فعالیت هکرها نیز گسترش داده است. اگرچه هکرها با کامپیوترها و شبکه‌های پیچیده‌تری سروکار دارند، خود این امر چالش قضیه را برای آن ها بیشتر می‌کند و انگیزه آنها را بالاتر می‌برد. سیاست ها و فلسفه‌های پشت این قضیه نیز تغییر کرده است. بسیاری از گروه‌ها از هکرها برای کمک به کشف ضعف های امنیتی سیستمهای خود استفاده می‌کنند. اینترنت مدرن به هکرها اجازه داده است که مرزهای جدید را بکاوند. جنگ بین کشورها با هک‌کردن وب‌سایت های یک دیگر و از کار انداختن آن ها یا پایین‌آوردن سایت ها با حملات DoS (Denial of Service) به یک امر معمول مبدل گشته است. ارتش ها از هکرها به منظور از کار انداختن سیستم های دفاعی دشمنانشان برای کسب برتری در جنگ استفاده می‌کنند. منافع مالی یک انگیزه بزرگ برای بعضی هکرها یا افرادی است که هکرها را به کار می‌گیرند. موسسات مالی اغلب هدف قرار می‌گیرند تا مقادیر زیادی از پولشان توسط روش های الکترونیک به سرقت رود.

 


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:49 | نویسنده : saeed |

سال ها است که صحبت از آمدن زلزله در تهران يکي از موضوعات هميشگي خبرها بوده است. اما شايد کمتر افرادي به صورت دقيق و علمي از عواقب اين زلزله صحبت کرده اند و آنچه بسياري مي دانند تصوراتي واهي است. در حالي که براي بررسي زلزله تهران بايد دو مورد لرزه خيزي و آسيب هاي وارده بر شهر تهران در اثر زلزله را مورد بررسي قرار داد.
    
    زلزله خيزي تهران و گسل هاي آن 
    
    تهران از کوهپايه هاي جنوبي البرز آغاز مي شود و تا دشت ري امتداد پيدا مي کند. در کوهپايه تهران با دو فرونشست و سه رشته بلندي مواجه هستيم.
    
    بلندي ها:
    
    1- سعادت آباد، شميران، دزاشيب
    
    2- تپه هاي امانيه، الهيه، قيطريه، فرمانيه
    
    3- طرشت، عباس آباد
    
    فرونشست ها:
    
    1- اوين، تجريش، نياوران
    
    2- داووديه
    
    بلندي هاي شماره يک يعني سعادت آباد و شميران و دزاشيب توسط گسل نياوران روي فرونشست اوين تجريش رانده شده است، بلندي هاي شماره دو يعني امانيه، الهيه، فرمانيه توسط گسل محموديه از شمال بر روي فرونشست هاي اوين، تجريش، نياوران قرار گرفته اند، اين تپه ها از سمت جنوب روي فرونشست داووديه قرار مي گيرند، بلندي هاي طرشت و عباس آباد از سمت شمال به وسيله گسل داووديه روي فرونشست داووديه رانده شده اند.
    
    و اما در سطح دشت تهران تا ري با فرونشست بزرگ ري مواجه هستيم که در آن گسل هاي معروف ري و کهريزک قرار دارد.
    
    دوازده گسل اصلي تهران
    
    گسل مشا - فشم، گسل شمال تهران، گسل نياوران، گسل تلو پايين، گسل محموديه، گسل شيان و کوثر، گسل شمال ري، گسل جنوب ري، گسل کهريزک، گسل گرمسار، گسل پيشوا، گسل پارچين. البته گسل هاي فرعي زيادي در سطح شهر تهران موجود است مانند نارمک، شادآباد، داووديه، عباس آباد، باغ فيض و...با توجه به تعداد بسيار زياد گسل ها در سطح تهران و سوابق تاريخي فعاليت اين گسل ها به اين نکته که روزي نه چندان دور تهران با زلزله يي عظيم مواجه خواهد شد پي مي بريم. در سوابق تاريخي شهر تهران زلزله هاي بزرگي مانند زلزله 1/7 ريشتري دماوند در1209 (1830 ميلادي) ، 2/7 ريشتري سال 1117 ميلادي در کرج، 7/7 ريشتري طالقان در سال 496 (1958 ميلادي)، 1/7 ريشتري ري در سال1234( 1855 ميلادي) و بسياري ديگر زلزله هاي بالاي 7 ريشتر در تاريخ شهر تهران ثبت شده است. دوره بازگشت زلزله هاي تهران در حدود 150 الي 200 سال است، به خاطر اينکه از آخرين زلزله نيرومند بيش از 170 سال گذشته، خطر زلزله در تهران بسيار بالااست.
    
    آسيب هاي وارده بر شهر تهران
    
    به صورت تيتروار مي توان آسيب ها را به صورت زير بيان کرد:
    
    ريزش ساختمان هاي مسکوني، تجاري، اداري: قطع و خرابي لوله هاي آب و گاز: قطع شبکه برق: خرابي و مسدود شدن راه ها و پل ها.
    
    بيشتر ساختمان هاي شهر تهران جزء ساخت و سازهاي قديمي است که مقاومت چنداني در برابر زلزله ندارند و حتي در ميان ساخت و سازهاي جديد به علت سودجويي و ساخت و ساز هاي غيرمجاز بيشتر اين ساختمان ها در برابر زلزله پايدار نخواهند بود، حتي در بسياري از ساخت و سازهايي که اصول مهندسي عمران و پايداري در برابر زلزله را رعايت کرده اند به خاطر پديده هايي چون روانگرايي به علت بالابودن سطح تراز آب در شهر تهران و نوع خاک بعضي مناطق شاهد خرابي ساختمان ها بر اثر زلزله خواهيم بود.
    
    سطح آب هاي زيرزميني و مشکل زلزله 
    
    شايد يکي از مهم ترين عوامل خرابي در زلزله پديده روانگرايي در خاک در زير پي سازه ها باشد، به علت اينکه جلوي خرابي سازه بر اثر نيروي افقي زلزله را مي توان با تدابيري گرفت، اما در خاک هاي ماسه يي و از آنجايي که بيشتر خاک هاي سطح شهر تهران از نوع آبرفتي و ماسه يي هستند به علت عدم وجود کانال هاي فاضلاب و بالاآمدن سطح تراز آب، لايه سست ماسه يي و اشباع از آب را تشکيل داده است که بر اثر زلزله اين لايه حالت خميري گرفته و ساختماني را که حتي بر اثر نيروي افقي زلزله خراب نمي شود در خود واژگون مي کند و ساختمان بر حسب ميزان زلزله کج يا کاملاً واژگون مي شود. اين مساله از آنجا مهم است که در قسمت هاي جنوبي تهران تراکم جمعيت بسيار بالااست و همينطور سطح تراز آب هاي زيرزميني بسيار بالابوده، به طوري که در بعضي مناطق مانند بازار با کندن زمين تا عمق 5 متر به آب خواهيم رسيد. بهترين چاره براي اين مشکل احداث کانال هاي فاضلاب است که موجب پايين رفتن سطح آب زيرزميني مي شود. سطح آب هاي زميني به آرامي پايين خواهد رفت و مدت زمان زيادي نسبتاً براي اين موضوع مورد نياز است، البته با پايين رفتن سطح آب احتمال پديد آمدن نشست هايي در سازه ها وجود دارد.
    
    يکي ديگر از عوامل تخريب سازه احداث سازه ها در شيب بسيار زياد و همچنين احداث ساختمان ها در لبه شيرواني ها به خصوص در نواحي شمالي تهران است که خطرهاي زمين لغزش و سنگ ريزش را در پي دارد، به طوري که خاک زير ساختمان به حرکت درآمده و در زير ساختمان مي لغزد.نشست هاي ناگهاني در اثر زلزله يکي ديگر از خطرهاي زلزله است. در خاک هاي سست مانند يوسف آباد و نواحي جنوب تهران خاک داراي پتانسيل بسيار بالايي براي نشست است که نيروي زلزله اين پتانسيل را فعال مي سازد، اين مشکل در نواحي مانند ميدان ونک، گاندي، خيابان مطهري و عباس آباد که در اثر تسطيح تپه ها به وجود آمده اند بسيار جدي است.
    
    پيامدهاي زلزله در تهران آنقدر زياد است که از حوصله خواننده خارج است. مشکلاتي چون ناامني و آشوب بعد از زلزله نيز وجود دارد که مربوط به حوزه روانشناسي و جامعه شناسي است. عدم وجود گروه هاي امداد و نجات، قطع لوله هاي آب و شبکه برق، آتش سوزي ناشي از ترکيدن لوله هاي گاز و بسياري مشکلات ديگر بر مشکل زلزله دامن زده و بحران را جدي تر مي کند.
    


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:47 | نویسنده : saeed |

 

تولید گازهای گلخانه‌ای، که مهمترین آنها گاز کربنیک است، در دهه های اخیر همواره افزایش یافته است. در حالیکه میزان تولید گازهای گلخانه ای در سال ۲۰۰۰ هم ارز ۳۷ میلیارد تن گاز کربنیک بوده، دوازده سال پس از آن جهان ۴۷۵۹۹ میلیارد تن از این گازها در جو زمین رها کرده است. پنج کشور به تنهائی بیش از نیمی از گازهای گلخانه ای جهان را تولید می کنند. این پنج کشور عبارتند از چین، ایالات متحد آمریکا، هند، روسیه و اندونزی. با این حال تنها ایالات متحد آمریکاست که از نظر تولید سرانه در میان ۲۰ کشور نخست قرار می گیرد.


 

مهمترین گازهای گلخانه ای که بر اثر فعالیتهای بشری تولید می شود "دی اکسید کربن"، "متان" و "پروتوکسیدِ ازت" است که نخستین آنها حاصل استفاده از منابع انرژی فسیلی نظیر زغال سنگ، نفت و گاز است. "متان" نیز بر اثر بهره برداری از منابع نفت و گاز و نیز فعالیت دامداری تولید می شود. "پروتوکسیدِ ازت" از کودهای ازتی و نیز برخی فعالیتهای صنعتی بدست می آید.

از میان بردن جنگل‌ها و تبدیل مزارع کشاورزی به زمین‌های ساختمانی عامل دوم تولید گازهای گلخانه‌ای است. میانگین سهم تخریب جنگل ها در تولید گازهای گلخانه ای که در سطح جهان از ۵ در صد تجاوز نمی کند، در کشورهائی که قربانی جنگل زدائی‌های گسترده‌اند، بسیار بیش از اینست. جنگل زدائی در اندونزی عامل ۶۰ در صد و در برزیل عامل ۴۴ در صد تولید گازهای گلخانه‌ایست

 

.

بررسی آمار نشان می دهد که کشورهای کم جمعیّتِ تولید کنندۀ نفت و گاز در صدر سیاهۀ تولید سرانۀ گازهای گلخانه‌ای قرار دارند. این چنین است که کشورهای کویت، برونئی، بِلیز و قطر بیشترین تولید سرانۀ گاز‌های گلخانه ای را بر کارنامۀ خود ثبت کرده‌اند. کشور کوچک لوکزامبورگ بدلیل نظام مالیاتی خود در ردۀ پانزدهم فهرست کشورهای پر تولید قرار دارد. ارزان بودن بهای مواد سوختی در این کشور، ساکنان نواحی مرزی را در فرانسه، بلژیک و آلمان بخود جلب می کند. گاز کربنیک تولید شده از سوخت این مواد به حساب لوکزامبورگ نوشته می شود.

ایران با ۷۱۱ میلیون تن، یازدهمین تولید کنندۀ گازهای گلخانه ای در جهان است. با این حال از نظر تولید سرانه، این کشور در ردۀ سی و ششم قرار دارد. افغانستان با تولید ۶۱۸/۰ میلیون تن در ردۀ ۱۵۱ جهانی و از نظر سرانه تنها در ردۀ ۱۸۲ قرار دارد.

میانگین میزان گاز کربنیک در اتمسفر بزودی از مرز ۴۰۰ پ پ ام (واحد در میلیون) در خواهد گذشت. این میزان در دوران پیش صنعتی هرگز از ۲۷۰ پ پ ام تجاوز نکرده بود.

 

 

 

در همین حال پژوهش‌های انجام گرفته نشان می دهد که ۸۰ در صد گازهای گلخانه ای حاصل ۴ بخش تولید انرژی، تولیدات صنعتی، حمل و نقل و کشاورزی است. تولید انرژی به تنهائی عامل بیش از یکسوم گازهای گلخانه‌ای در جهان است.

 

برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 6 دی 1394برچسب:, | 16:42 | نویسنده : saeed |

11نکته برای یادگیری و حفظ مطالب 

بر اساس یافته های روانشناسی بسیاری از دانش آموزان نمیدونن چطور مطالعه کنند و برای همین بازده کافی ندارند ، درواقع این دانش آموزان نه به دلیل عدم هوش و استعداد کافی ، بلکه به دلیل عدم انتخاب شیوه ی مناسب مطالعه دچار چنین مشکلاتی میشن.در صورتی که شما هم فرزند دانش آموز دارید و یا خودتون دانش آموز یا دانشجو هستید توصیه میکنم این مطلب رو تا انتها دنبال کنید چرا که قصد داریم نکات و رازهایی رو با شما در میون بگذاریم تا بتونید قدرت یادگیری و سرعت مطالعه رو بهتر و عمیقتر کنید.

 

۱) در فواصل زمانی کوتاه و منظم مطالعه کنید

این مسئله مدتهاست که تایید شده ، برخلاف نظام آموزشی فعلی که دانش آموز باید ساعت ها در کلاس بشینه و به حرف های معلم گوش بده ، روانشناسان توصیه میکنند زمان مطالعه رو کم کنید ولی به تعداد دفعات اون اضافه کنید.بگذارید اینطور بگم که اگر شما یک متن رو در ۱۰ تا ۱۰ دقیقه با استراحتی کوتاه بین این فواصل بخونید نسبت به اینکه ۱۰۰ دقیقه به طور مداوم اون درس رو بخونید عملکرد بهتری رو از مغزتون شاهد خواهید بود! چرا که مغز برای سنتز پروتئین به زمان نیاز داره و شما با این کار این فرصت رو بهش خواهید داد.پس زمان های مطالعه رو به زمان های کوتاه ولی متوالی تقسیم کنید در غیر اینصورت میزان خستگی و استرس و عدم بازدهی کافی به سراغ شما میاد.

 

۲) یک روز استراحت بدون عذاب وجدان!

این نکته هم از نکته ی شماره ۱ تبعیت میکنه منتهی در مقیاسی بزرگتر و در سیکل روزانه.دلیل استراحت کردن آماده ساختن خودتون برای روزهای آتی است.گرچه اگر شما از این استراحت عذاب وجدان بگیرید (یعنی خودتون رو مقصر بدونین و بگید من باید مطالعه میکردم!) کمکی به شما نخواهد کرد و باعث افزایش استرس در شما خواهد شد.مغز در حالت استرس اطلاعات رو بخوبی دریافت نمیکنه.سعی کنید یک روز در هفته به خودتون به طور کامل استراحت بدید ، بیرون برید و قدم بزنید ، با دوستانتون خوش بگذرونید و به اون عذاب وجدان فکر نکنید تا کاملا برای هفته بعد آماده بشید.

11 روش برای بهبود عملکرد تحصیلی و مطالعه

 

۳) به حالات روحی خودتون احترام بگذارید

اگر احساس میکنید خسته اید ، عصبانی هستید یا حواستون جمع نیست مطالعه نکنید . وقتی که در آرامش هستید مغز شما مانند یک اسفنج میتونه تمام اطلاعات رو جذب کنه! مجبور کردن خودتون به اینکه بشینید و درس بخونید وقتی حالت روحی مناسبی ندارید جر تلف کردن وقت چیز دیگه ای نیست.البته این نکته رو هم باید یادآوری کنم که تنبلی رو با این حالات اشتباه نگیرید!سعی کنید مدام به خودتون حالات و احساسات مثبت و خوب رو تلقین کنید.

 

۴) مرور در همان روز

وقتی مطلب جدیدی رو یاد میگیرید سعی کنید در همون روز و با فاصله زمانی دوباره اون مطلب رو مرور کنید.اگه چند روزی صبر کنید و بعد مرور کنید مسلما بعضی از بخشهای اون مطلب رو فراموش کرده اید ، بهترین کار اینه که همون روز اون مطلب رو مرور کنید و چند روز بعد هم یک نگاهی بیاندازید تا به حافظه بلند مدت منتقل بشه.از این نکته میتونید قبل از اینکه معلم درس بده هم استفاده کنید.چند روز قبل از اینکه مطلبی درس داده بشه برای خودتون بخونید و همون روز مرور کنید ، چند روز بعد که معلمتون اون مطلب رو در کلاس تدریس کنه به سطحی از درک در اون مطلب میرسید که برای خودتون هم قابل باور نیست!

 

۵) از توالی طبیعی یادگیری استفاده کنید

خوب این یعنی چی؟! یادتون بیاد وقتی که به مهد کودک میرفتید همراه با آهنگ و شعر کارهایی رو انجام میدادید و مثلا با دست روی خاک دایره و مربع و ... میکشیدید و یا با مداد روی کاغذ اینکار رو میکردید.بعدها که به مدرسه ابتدایی رفتید با همون قلم و کاغذ و همون دایره و … تونستید حروف الفبا رو بنویسید! این مسئله رو چه باور کنید چه باور نکنید این توالی نقش پررنگی رو در یادگیری شما داره ، در این توالی همه چیز از بزرگ شروع میشه و به کوچک ختم میشه.وقتی مطالعه میکنید سعی کنید اجسام و مطالب رو به صورت یک تصویر خیلی بزرگ (غول آسا) تجسم کنید و کم کم جزئیات رو بهش اضافه کنید.از نتیجه اش شگفت زده خواهید شد!

 

۶)  شپلوطکا :-) !

این دیگه چیه؟! گزافه گویی و نامعقول بودن رو فراموش نکنید.مطالعات ثابت کرده اند چیزهای معقول و منطقی زودتر از مطالب غیر منطقی فراموش میشن.الزامی نداره همه چیز رو به صورت منطقی یاد بگیرید! از روش شپلوطکا :-) (اسمیه که من روی اون گذاشتم) استفاده کنید.اگر این مورد رو با مورد ۵ ترکیب کنید که دیگه عالی میشه! چیزهای غیر منطقی و غول آسا و البته خنده دار! در یک جمله :تخیل بدون محدودیت!

یا اینکه تلفظ واژه ها رو به صورت آگاهانه و عمدی و البته خنده دار تغییر بدید! مثلا بجای بیسکویت بگید بیسبیکوت یا بیست کویت!

 

۷) محیط مطالعه رو آماده کنید

اگه برای مطالعه به چیز خاصی نیاز دارید سعی کنید برای خودتون فراهم کنیدش ، مثلا به مقدار نور کافی ، سکوت ، موسیقی ملایم ، تنهایی و … البته توصیه میکنم خودتون رو به مطالعه در کتابخونه عادت بدید ، اولش سخته ولی بعد از مدتی از نتیجه راضی خواهید بود.

 

۸ ) از فراموشی نترسید

طبیعیه که بعد از مدتی که چیزی رو یاد بگیرید اون رو فراموش کنید چون مغز مدام داره یاد میگیره.مغز مثل یک [intlink id=”onion” type=”post” target=”_blank”]پیاز[/intlink] بزرگ هست و هر چیزی که یاد میگیرید مثل یک لایه این پیاز هست.وقتی مطلب جدیدی یاد میگیرید این لایه روی لایه قبلی تشکیل میشه و لایه قبلی به زیر فرو میره و دیرتر بهش دسترسی خواهید داشت ( یعنی کم کم فراموشش میکنید) . بهترین کار مرور و حتی مطالعه کامل مطلب در آینده است.میتونید از شیوه هایی مثل زمان بندی لایتنر استفاده کنید و مطالب رو به حافظه بلند مدت منتقل کنید.پس از اینکه مطالب رو فراموش میکنید دلهره نداشته باشید چرا که امری طبیعیه و برای همه (البته به جز نوابغ!) رخ میده :-)

 

۹) برنامه ریزی و مطالعه منظم

در واقع اینکه شما به صورت منظم ساعاتی از روز رو به مطالعه اختصاص بدید خیلی خوبه و باعث آمادگی جسمی و روحی بیشتری در شما میشه.ولی برای اینکار نباید در همون روز برنامه ریزی کنید.سعی کنید در روز قبل کارهای فردا رو منظم کنید و بر حسب ساعت برنامه ریزی کنید.برای مثال سه شنبه از ۳ تا ۴.۵ نوبت دکتر ، ۵ الی ۷ جغرافیا ( تکنیک ۱۰ دقیقه رو فراموش نکنید) و .... در مطالب و پست های بعدی سعی میکنم روش برنامه ریزی درست رو هم براتون به اشتراک بگذارم.

 

۱۰) اهداف منطقی تعیین کنید

یکی از مهمترین دلایلی که افراد به اهدافشون نمیرسن اینه که هدف ها غیرمنطقی و غیرقابل دستیابی هستند.اگه اهداف رو قابل مدیریت و کنترل تعیین کنید به سادگی میتونید به اونها برسید و به یک روند عادت گونه در این کار خواهید رسید و به مرور اهداف رو ارتقا بدید.از قدیم هم گفتند سنگ بزرگ نشونه ی نزدن هست! پس صبور باشید و مرحله به مرحله پیش برید.حتما موفق میشید.

 

۱۱) از ناامیدی به شدت پرهیز کنید

این دیگه نیاز به توضیح نداره !! به اهدافتون فکر کنید و از شکست ها نا امید نشید ، سعی کنید با [intlink id=”schematization-part1″ type=”post” target=”_blank”]برنامه ریزی دقیق[/intlink] تر و منطقی تر شکست ها رو جبران کنید.آخر هفته عملکرد هفته قبل رو بررسی کنید و در صورتی که عملکرد خوبی داشتین و به برنامه ریزیتون عمل کردین به خودتون جایزه بدید! مثلا یک فیلم خوب در سینما!یا هرچی که دوست دارید.

 

در کل بهبود عملکرد تحصیلی و درسی چیزی نیست که بتونید زودی بهش دست پیدا کنید ، تلاش ، صبر ، پشتکار و پشتکار رمز موفقیت در هر زمینه ایه.

اگه موردی هست که میخواهید بهش اشاره کنید یا با دیگران به اشتراک بگذارید یا نظر یا پیشنهادی دارید در بخش دیدگاه ها برای دیگران نمایش داده میشه.

موفق باشید

 


برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 4 دی 1394برچسب:, | 9:51 | نویسنده : saeed |

ر سیارات دیگر بارش چگونه است؟
وقتی درباره بارش در دیگر سیارات از شما سؤال می‌شود کاملا حق دارید که بلافاصله به یاد آب بیفتید؛ اما در اشتباهید؛ زمین تنها سیاره‌ای است که آب مایع دارد؛ در حقیقت پدیده بارش باران از ابر در دیگر سیارات هم وجود دارد اما این بارش‌ها دیگر باران نیست. حتی نزدیک به آن هم نیست.

 اینجا بر روی زمین، ما انسان‌ها به نوع خاصی از بارش باران عادت کرده‌ایم اما بهتر است به موادی که در دیگر سیارات باریده می‌شوند نیز نگاهی بیندازیم:

 

بارش در سیاره زحل
سالانه حدود 1000 تن الماس بر سطح زحل می‌بارد. البته این در حد یک تئوری است و از سوی محققان ناسا عنوان شده است. بر اساس یافته‌ها به احتمال زیاد در سیاره زحل، نپتون، مشتری و برخی دیگر از سیارات باران الماس می‌بارد اما شرایط زحل برای این بارش‌ها از سایرین بهتر است.

 

بارش در سیاره زهره

در زهره بارش باران از جنس اسیدسولفوریک بسیار داغ را داریم. اتمسفر زهره پر از ابرهای اسیدسولفوریک است اما از آنجا که سطح سیاره دمایی به اندازه 894 درجه فارنهایت یا 480 درجه سلسیوس دارد، این قطره‌های باران اسیدی قبل از این که به گاز تبدیل شوند، خود را به فاصله 15.5 مایلی سطح سیاره می‌رسانند.

 

بارش در مریخ و مشتری

علاوه بر این‌ها، در مریخ پدیده بارش یخ خشک، در مشتری بارش هلیوم مایع و در خورشید بارش پلاسما وجود دارد، اما هنوز هم زمین تنها سیاره باران‌های آبی است.

 

بارش در تیتان

بر روی تیتان که بزرگترین قمر مشتری است، باران‌های توفان‌زایی از جنس متان یخ زده می‌بارد. همانطور که زمین دارای چرخه آب است، تیتان هم چرخه متان دارد و بارش متان در این قمر فصلی‌ است. متان باریده شده دریاچه‌ها را پر می‌کند، دریاچه‌ها بعد از آن تبخیر می‌شوند و بخار مجددا به شکل ابرهایی از متان در می‌آید و همه چیز دوباره آغاز می‌شود. از آنجا که دمای سطح تیتان سرد و منفی 290 درجه فارنهایت یا منفی 179 درجه سانتیگراد است، متان در این سیاره به حالت مایع در می‌آید. کوه‌هایی از یخ جامد نیز در این قمر مشتری مشاهده می‌شود.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 3 دی 1394برچسب:, | 14:1 | نویسنده : saeed |

 

ژل خودترمیم برای تعمیر و اتصال مدارهای الکترونیکی
مدارهای الکترونیک هنگامی که به طور مداوم در مواجهه با خم شدن و انعطاف قرار می‌گیرند شکسته و بی استفاده می‌شوند. این برای یکی از اصلی‌ترین مشکلات در راه ساخت وسایل الکترونیکی انعطاف‌پذیر و تاشدنی و اجزای رباتیکی نرم است. حالا پژوهشگران راه‌حلی برای این مشکل پیدا کرده اند، این محققان نوعی ژل خودترمیم ساخته اند که می تواند به طور خودکار این عیوب را در صورت ایجاد، اصلاح نماید.


این ژل بدون هیچ محرک خارجی عمل کرده و باید به نقاط اتصال مدار وصل شده، زیرا این نقاط از بیشترین محل‌های احتمال شکستگی هستند. هنگامی که آسیب بر اثر خم کردن بیش از حد یا موارد دیگر رخ می‌دهد، این ژل خود را بازهمگذاری کرده و مدار را با اتصال مجدد یا تعمیر اصلاح می‌کند.


این ژل از هیدروژل پلیمر رسانایی به همراه ژل فلز-لیگاند خود ترمیم ساخته شده که دو جز فوق در کنار هم قوی‌تر و الاستیک‌تر هستند. جز دوم اشاره شده، خود همگذاری و درنتیجه ویژگی خودترمیم خود را از یک فریم‌ورک مکعبی حاوی مولکول‌های حل شدنی که تریپیریدین نامیده می‌شوند، دریافت می‌نماید.


پژوهشگری که این ژل جدید را ابداع کرده، Guihua Yu، بر این باور است که این ژل دارای پتانسیل کاربرد در باتری‌ها و بیوسنسورها و همچنین مدارهای الکترونیک است. گروه تحقیقاتی وی به این نتیجه رسیدند که با کنترل سنتزهای ژل با استفاده از موردی که یون مخالف دوپانت منطقی نامیده می‌شود، می‌توانند حدود ده برابر رسانایی بیشتر هیدروژل‌های پلیمری مورد استفاده در باتری‌های قابل شارژ معمولی بدست آورند.


پژوهشگران همچنین به دنبال کاربرد این ژل در تکنولوژی پزشکی، پوست مصنوعی و رباتیک‌های نرم هستند. مقالاتی در مورد ژل خودترمیم و سنتزهای آن در ژورنال Nano Letters منتشر شده است.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 3 دی 1394برچسب:, | 14:0 | نویسنده : saeed |

میوه های انار، زیتون،‌ خرما،‌ انجیر و انگوردر قرآن کریم از آنها یاد شده است . این میوه هاعلاوه بر جنبه خوراکی از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز قابل توجه هستند و همواره در طب سنتی و نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده اند.
در قرآن کریم به میوه انجیر و زیتون قسم یاد شده است و در آیات متعددی از میوه های انار، انگور و خرما نام برده شده است. قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم (ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش های متعدد به اثبات رسیده است.
در مورد ارزش غذایی انجیر باید گفت که قند زیادی دارد به گونه ای که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد
انجیر
انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم یاد شده است. امام رضا (ع) فرموده است که درخت انجیر شبیه ترین درخت به درختان بهشتی است.
این میوه در طب سنتی نیز برای درمان بیماری هایی از سوی پزشکان استفاده می شده است . سقراط پدر علم طب همیشه انجیر را برای بیماران به خصوص بیمارانی که تشنگی و تب داشتند، تجویز می کرد.می گویند افلاطون به قدری انجیر را دوست می داشت که بعضی آن را دوست فیلسوفان نا میده اند . سقراط انجیر را جذب کننده مواد نافع و دفع کننده مواد مضر می دانست .
در مورد ارزش غذایی انجیر باید گفت که قند زیادی دارد به گونه ای که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B، C است.
انجیر منبع غنی از یک نوع فیبر غذایی است که نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد. از این میوه همچنین می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.مصرف انجیر برای رفع برخی از زگیل ها نیز موثر است.
در حدیثی از حضرت رضا (ع) آمده است : انجیر بوی بد دهان را از بین می برد ، لثه ها واستخوانها را محکم می کند ، مو را می رویاند ، درد را بر طرف می سازد و با وجود آن نیاز به دارو نیست . و نیز فرمود : انجیر شبیه ترین اشیا به میوه بهشتی است .
انار
در قرآن مجید نام میوه انار سه بار در آیات 99 و 141 از سوره انعام و آیه 68 از سوره الرحمن آمده است.میوه انار همواره از زمان های گذشته برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد توجه پزشکان بوده است.
بوعلی سینا پزشک بزرگ ایرانی در کتاب قانون خود در مورد انار آورده است که اناراز میوه هایی است که تمام قسمت های آن خواص دارویی دارد،گل انار خون ریزی را بند می آورد و لثه ها را تقویت می کند. پودر انار زخم های کهنه و مزمن را معالجه می کند و پوست درخت انار برای معالجه التهاب کبد، سرفه و زخم مفید است.
امروزه تحقیقات زیادی درباره خواص انار و ترکیبات موجود در آن انجام شده که موید اثرات مفید این میوه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها ست و ازسوی دیگر به علت وجود ترکیبات دارویی حتی از پوست آن در صنایع داروسازی استفاده می شود.
مصرف این میوه بدن را در مقابل بسیاری از عوامل بیماری زا مقاوم می کند کاهش فشار خون کمک می کند و برای بیماران قلبی بسیار مفید است،‌ توصیه می شود انار به دلیل ترکیبات روغنی که دارد با هسته جویده شود.
گل، برگ، پوست درخت و دانه های این میوه سرشار از خاصیت است؛ پوست خشک و پودر شده آن، از ورم، التهاب، اسهال وخون ریزی پیشگیری می کند.امام علی (ع) فرموده است به کودکانتان انار بخورانید زیرا قدرت تکلم آنها را سرعت می بخشد. آن حضرت همچنین در حدیث دیگری فرموده است که انار را با پیه آن پوست زرد و ضخیمی که روی دانه های انار قرار دارد، بخورید.
از پیامبر اکرم (ص) نیز نقل شده است که، انار شیرین بخورید چراکه دانه ای از آن نیست که به معده برود و درد و ناراحتی را از بین نبرد.
زیتون
زیتون دارای طبیعت گرم و خشک و سرشار از ویتامین A و D، فسفر، پتاسیم، گوگرد، منیزیم، کلسیم، کلر، آهن، مس و منگنز است.
یکی از مفیدترین روغن های گیاهی، روغن زیتون است. این روغن ملین و برای کبد مفید است و صفرا و شن ریزه های کلیه را دفع می کند. روغن زیتون حرارت بدن را زیاد و لثه ها را تقویت و خون را صاف می کند.
روغن زیتون خاصیت ضدسم دارد و جدار روده ها و معده را از سموم و آلودگی ها پاک می کند. برای جلوگیری از ریزش موی سر شستن موها با روغن زیتون به صورت 10 روز متوالی با آب ولرم و صابون توصیه شده است.
در حدیثی از امیر مومنان چنین آمده است : خانه ای که در آن از سرکه و روغن زیتون به عنوان نان خورش استفاده ی کنند هر گز از طعام خالی نمی شود و این غذای پیامبران است .
در حدیث دیگری از از حضرت رضا (ع) آمده است : روغن زیتون غذای خوبی است ، دهان را خوش بو و بلغم را بر طرف می سازد ، رنگ صورت را صفا و طراوت می بخشد ، اعصاب را تقویت کرده ، بیماری و درد و ضعف را از میان می برد و آتش خشم را فرو می نشاند . در حدیثی از پیامبر بزرگ چنین آمده است : روغن زیتون را بخورید و بدن را با آن چرب کنید که از درخت مبارکی است .
 خرما
این میوه یکی از بهترین منابع انرژی و دارای ترکیبات منیزیوم و پتاسیم است و مصرف آن به همراه مقداری شیر برای افرادی که مدتی گرسنه بوده اند همچون در ایام ماه مبارک رمضان توصیه می شود.
مصرف خرما به صورتی ترکیبی با بادام، کنجد و دارچین از آنجایی که طعم بسیار لذیذی دارد ، می تواند به عنوان یک منبع سرشار از انرژی برای کودکان در حال رشد مصرف شود.این میوه بهترین دسر برای ایام سرد سال به شمار می رود.
خرمایی که شب در آب خیس و صبح مصرف شود، برای قلب‌های ضعیف مفید است.این میوه سرشار از فیبر طبیعی است و روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم به وفور در آن یافت می‌شود. به علاوه خرما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است.
خرما به دلیل دارابودن قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین‌های ضروری، بخشی از رژیم غذایی سالم وثابت شده است خرمایی که شب در آب خیس و صبح مصرف شود، برای قلب‌های ضعیف مفید است.
در روایتی از علی (ع) آمده است : خرما بخورید که شفای بیما ری هاست .
انگور
انگور یکی از مهمترین میوه‌های نام برده شده در قرآن است. خداوند آن را میوه اهل بهشت دانسته و بی تردید برای جلب توجه مومنان به اهمیت این میوه نام آن را در 11 سوره در آیه 266 سوره بقره، 4 سوره رعد، 11 سوره نمل،‌ 67 سوره نحل، 19 سوره مومنون، 91 سوره اسراء ، 32 سوره کهف، 34 سوره یس، 31 و 32 سوره نبá‌ 28 سوره عبس و 99 سوره انعام ذکر کرده است.
این میوه ارزشمند برای بیماری‌هایی مانند برنشیت مزمن، بیماری‌های قلبی، التهاب کلیه و نقرس مفید است. قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون و در عضلات و کبد ذخیره می‌شود در حالی که سایر قندها اول باید به قند خون تبدیل و سپس وارد خون شوند.
انگور تنها میوه‌ای است که وقتی خشک می‌شود ارزش غذایی آن بالا می‌رود. انگور تنها میوه ای است که از نظر ترکیبات می توان آن را با شیر مادر مقایسه کرد.
انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند، این میوه برای سلامتی قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.در روایتی از پیامبر آمده است :بهترین طعام شما نان و بهتر ین میوه شما انگور است .
با توجه به تحقیقات انجام شده در مورد خواص این میوه ها و با استناد به آیات قرآنی و احادیث ائمه اطهار (ع) که همگی بر استفاده از آنها تاکید دارند، باید گفت که مصرف صحیح و به میزان متعادل این میوه ها می تواند افراد را در مقابل ابتلا به بسیاری از بیماری ها مصون بدارد.
گاهی پیشگیری از ابتلا به بیماری ها با استفاده صحیح از مواد غذایی سالم و طبیعی و دنبال کردن یک رژیم غذایی مناسب روزانه علاوه بر دور داشتن افراد از دردهای روحی و روانی از بسیاری از درمان های شیمیایی در زمان بروز بیماری می تواند کم هزینه تر باشد.


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 3 دی 1394برچسب:, | 13:49 | نویسنده : saeed |

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سوله مقاله